Rentlease is een one-stop-shop

Rentlease is een one-stop-shop. Bij ons kan je terecht voor zowel de huur van je wagen als voor het onderhoud en herstellingen. We beschikken over een moderne werkplaats met eigen mechaniekers en carrossiers. Je hebt steeds 1 centraal aanspreekpunt, wat je veel tijd en moeite kan besparen.

Wens je uw publiciteit op de wagen te plaatsten d.m.v. bestickering? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. 
Samen met ons team van ontwerpers en een inhouse beletteringsafdeling zorgen we ervoor dat je zichtbaar én herkenbaar bent op de weg.

Bij ons sta je als klant centraal waardoor we niet enkel een auto aanbieden, maar ook een mobiliteitsoplossing van A tot Z.

Renties

Rentlease is trots om deel uit te maken van Renties, een toonaangevend verhuurbedrijf dat voorziet in kortetermijn mobiliteitsoplossingen. 
Als gespecialiseerde tak van Renties, richt Rentlease zich specifiek op het aanbieden van wagens voor langdurige verhuur waardoor klanten kunnen genieten van flexibiliteit en mobiliteit op een meer uitgebreide basis.

Renties, als overkoepelend bedrijf, streeft ernaar om aan alle aspecten van mobiliteitsbehoeften te voldoen. Of klanten nu op zoek zijn naar een kortetermijnoplossing voor een verhuis of een snelle rit door de stad of een langetermijnoplossing voor langdurige reizen en projecten, Renties en Rentlease zijn er om aan die eisen te voldoen.